Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

H2O 1

Spannende jeugddetectives rond Hannah, Hidde en Ole, die samen een team vormen onder de naam H2O. De verhalen spelen op Terschelling en op het vasteland van Friesland.
titelprijsbestel
MBHO100 - H2O 1 (serie 3d.)
9789043704304
Niveau: Avi-M5
€ 30.00
MBHO101 - Op heterdaad
9789043704274
Niveau: Avi-M5
Bij de haven van Terschelling wordt een auto opengebroken. Dat is al de derde keer in korte tijd. Als Hannah aan komt fietsen, is de politie er al. Hannah maakt foto’s en een filmpje van de auto en de omstanders. Zij weet het zeker: er is werk aan de winkel voor H2O, het detectiveclubje dat ze heeft met Ole en Hidde. Het is Code Oranje!
€ 11.50
MBHO102 - Diefstal in het Schaatsmuseum
9789043704281
Niveau: Avi-M5
De opa en oma van Hannah werken in het Schaatsmuseum in Hindeloopen. Daar worden de laatste tijd steeds spullen gestolen. De drie detectives besluiten naar Hindeloopen te gaan om de zaak op te lossen. Ze krijgen hulp van Hannahs neefje Tymen. Al gauw merken ze dat er nogal wat verdachten zijn. Hannah bedenkt uiteindelijk een superplan om de dief in de val te lokken.
€ 11.50
MBHO103 - De fietsendieven
9789043704298
Niveau: Avi-E5
De vader van Ole verhuurt fietsen aan toeristen die Terschelling bezoeken. Op een dag wordt een fiets niet teruggebracht. En ook de volgende dag verdwijnt een fiets op mysterieuze wijze. Het lijkt er op dat ze gestolen zijn. De detectives van H2O besluiten om op onderzoek uit te gaan. Hun plan lijkt niet te werken, maar dan doet Hannah een ongelofelijke ontdekking ...
€ 11.50
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv