Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Katy Hudson prentenboeken

titelprijsbestel
KNPPRN0A5 - 2x Katy Hudson
- De gouden eikel
- Veel te veel wortels

Twee prachtige prentenboeken, vol detail, humor en vriendschap geschreven en geïllustreerd door bestsellerauteur Katy Hudson.
€ 25.00
KNBPRN011 - De gouden eikel
9789463415668
Het is tijd voor de jaarlijkse jacht op de gouden eikel. Eekhoorn is het snelste dier van het bos en heeft al heel vaak gewonnen. Maar dit jaar moet je meedoen in een groepje. En Eekhoorns vrienden zijn helemaal niet snel! Zal Eekhoorn nu wel winnen? En is dat het belangrijkste?

Katy Hudson schreef al twee internationale bestsellers:
Wat een winterslaap! en
Veel te veel wortels

De gouden eikel is haar derde prentenboek.

Gratis buttons!
Om het verhaal in het boek uit te spelen of om activiteiten te organiseren in de klas waarbij je het samenwerken door de kinderen wilt stimuleren, ontvang je bij aankoop van dit prentenboek een setje van 4 buttons van de Gouden Eikel cadeau!
€ 14.00
KNBPRN002 - Veel te veel wortels!
9789463410755
Konijn houdt zo veel van zijn wortels dat hij zijn hele hol ermee volstouwt. Hij past er zelf niet meer bij! 
Gelukkig heeft hij lieve vriendjes bij wie hij mag logeren. Maar of Konijn nu zo'n fijne logé is ...

Lief verhaal over vriendschap en elkaar respecteren inclusief elkaars zwakheden, maar ook ... zelfinzicht, delen en rekening houden met anderen.

Super tekeningen en verhaal van Kate Hudson. Meer dan 120.000 exemplaren wereldwijd verkocht!

uit de Onderwijsrecensie: 
'Aantrekkelijk en humoristisch prentenboek met mooie illustraties in warme kleuren. Het verhaal loopt goed en de tekst staat steeds in enkele regels in de illustraties.
Met oog voor detail en leuke gezichtsuitdrukkingen een heerlijk boek om voor te lezen aan kinderen vanaf ca. 4 jaar.'


Activeer vanaf 1-1-2018* het online boek voor op het digibord of tablet, inclusief audio via leesplaneet.nl/aanmelden
* De tijdelijke licentie heeft de duur van 1 jaar en kan na afloop verlengd worden.
€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv