Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Muis en zo

De serie Muis en zo bestaat uit zes heerlijk humoristische en prachtig geïllustreerde verhalen rond Muis en haar vrienden. De boeken zijn bestemd voor kinderen die net kunnen lezen.

titelprijsbestel
MNBMEZ101 - hiep hiep hiep voor haas
9789043703420
Niveau: Avi-M3
Auteur: Erik van Os,Elle van Lieshout - Illustraties: Georgien Overwater

Haas is jarig en voor zijn feest wil hij een koek maken. En dus heeft hij een ei, melk en nog veel meer nodig. Snel gaat hij naar kip voor een ei. Maar kip is er niet. Dan gaat haas naar koe voor de melk. Maar koe is er ook niet. Haas is sip. Zonder koek is er geen feest. Of wel?

€ 9.95
MNBMEZ102 - geen dier van hier
9789043703437
Niveau: Avi-M3
Auteur: Erik van Os,Elle van Lieshout - Illustraties: Georgien Overwater

Muis rent het bos uit en gilt dat er een draak zit. Uil gelooft er niks van, maar ook kip en haan zien iets dat op een draak lijkt. De dieren zijn bang. Dat is geen dier van hier, dat beest moet weg! En dus gaan haan en rat met pijl en boog het bos in. Maar is het wel een draak?

€ 9.95
MNBMEZ103 - in de leer bij een heer
9789043703444
Niveau: Avi-M3
Auteur: Elle van Lieshout,Erik van Os - Illustraties: Georgien Overwater

Rat fluit en zegt rare dingen als ‘haa stuk!’. Muis is daar niet van gediend en ook kip en geit moeten niks van hem hebben. Rat snapt er niets van. Maar kat wel: rat is niet schoon en zijn taal is veel te grof. En dus krijgt rat les van kat. Kan kat van rat een heer maken?

€ 9.95
MNBMEZ104 - Pauw aan de top
9789043703451
Niveau: Avi-E3
Auteur: Erik van Os,Elle van Lieshout - Illustraties: Georgien Overwater

Pauw schrijft een lied. ‘Moet je horen’, zegt hij trots en hij zingt het lied voor Geit en Muis. Geit is onder de indruk en ook Muis is fan van Pauw. Dan komt De Top op tv, met een oproep om mee te doen als je een ster wilt worden. Dat doet Pauw. Maar of het een succes wordt?

€ 9.95
MNBMEZ105 - Rust in de ren
9789043703468
Niveau: Avi-E3
Auteur: Erik van Os,Elle van Lieshout - Illustraties: Georgien Overwater

Piep huilt altijd. Kip wordt er gek van. Tot Uil begrijpt wat er is: Piep heeft haa-es-pee. Dan zie je te veel, hoor je te veel en voel je te veel. Piep moet rust hebben! Maar rust in de ren? Hoe doe je dat? En dus gaan Kip en Haan op zoek naar een hutje op de hei …

€ 9.95
MNSMEZ0A1 - Muis en zo (serie 5d.)
9789043703482
Niveau: Avi-M3
Auteur: Elle van Lieshout,Erik van Os - Illustraties: Georgien Overwater

Deze set bevat de 5 boekjes Muis en zo:

- hiep, hiep, hiep voor haas M3
- geen dier van hier M3
- in de leer bij een heer M3
- Pauw aan de top E3
- Rust in de ren E3

€ 47.25
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv