Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Schelpjes 1

Schelpjesboeken zijn bestemd voor kinderen die net kunnen lezen. De boeken vormen een overgang van het prentenboek naar het leesboek. De illustraties zijn een wezenlijk onderdeel van het verhaal. Schelpjesboeken zijn qua leesniveau geschikt voor de meeste kinderen in het midden en einde van groep 3.

titelprijsbestel
MSCH200b - Aanbieding: Schelpjes 1+2+3 (8 delen)
Niveau: Avi-M3
Mala de Morgenster, E3
kom je gauw, pap?, M3
Van Tamar, voor oma, E3
Het feest van poes en Tim, E3
juf gaat weg!, M3
Fie fee vindt een poes, E3
Sim loopt weg E3
Net als Doornroosje M4

€ 60.00
MSCH102 - Sim loopt weg
9789043700320
Niveau: Avi-E3
Auteur: Lida Dijkstra - Illustraties: Marijke Klompmaker

Sim wil een bal naar Bo brengen. maar dat mag niet van pap aap. want het is al laat en Sim mag niet alleen het woud in. het woud is eng en er loert gevaar. je hebt er de tijger, de slang en de gier. en die eten graag aap. Sim mag pas in het woud als hij groot is. Sim vindt dat hij nu al groot is en loopt weg. maar als hij in het woud is, vindt hij het toch wel eng. hoort hij iets? ziet hij iets? ruikt hij iets? het is maar goed dat pap aap er ook nog is …

€ 9.95
MSCH105 - Fie fee vindt een poes
9789043700351
Niveau: Avi-E3
Auteur: Dinie Akkerman - Illustraties: Daniëlle Schothorst

er komt een elf naast Fie wonen: Tinus. Fie vindt dat heel leuk. ze haakt een zakje voor hem. maar als ze dat wil geven roept Tinus: ‘stomme fee!’ en hij steekt ook nog zijn tong uit. Fie vindt dat heel erg en wordt boos. dan raakt Tinus zijn poes kwijt. hij zoekt en zoekt, maar vindt poes niet. hij moet er erg om huilen. eerst wil Fie hem niet helpen. maar dan vindt ze poes. zal ze poes toch maar weer aan Tinus geven?

€ 9.95
MSCH200A - Schelpjes 1 + 2 (serie 6d.)
Deze set bevat de 6 boekjes uit Schelpjes 1 (Fie fee vindt een poes; Sim loopt weg) en Schelpjes 2 (Van Tamar, voor oma; Het feest van poes en Tim; De reis van Gijs; juf gaat weg!).
€ 54.95
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv