Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Schelpjes 2

Schelpjesboeken zijn bestemd voor kinderen die net kunnen lezen. De boeken vormen een overgang van het prentenboek naar het leesboek. De illustraties zijn een wezenlijk onderdeel van het verhaal. Schelpjesboeken zijn qua leesniveau geschikt voor de meeste kinderen in het midden en einde van groep 3.

titelprijsbestel
MSCH201 - juf gaat weg!
9789043700764
Niveau: Avi-M3
Auteur: Henk Hokke - Illustraties: Ann de Bode

Tom trok de stoel van Saar om. nu is juf boos op Tom. als de klas uit is mag hij niet naar huis. en Saar ook niet. juf gaat de klas uit. ze komt zo weer. maar na een poos is ze er nog niet. het is al vier uur. waar is juf nou? dan zien ze juf uit het raam. ze gaat weg. en ze kijkt niet om naar Tom en Saar. Tom rent naar de deur. die zit op slot. en het raam zit ook vast. wat nu?

€ 9.95
MSCH202 - de reis van Gijs
9789043700733
Niveau: Avi-E3
Auteur: Henk Hokke - Illustraties: Pauline van Dort

Gijs gaat met pap en mam naar Spanje, met een busje van paps werk. Gijs is moe en valt in slaap. als hij wakker wordt, staat het busje bij een pomp. pap en mam zijn weg. waar zouden ze zijn? Gijs gaat ze zoeken. hij loopt naar de kassa. daar is pap vast. maar als Gijs bij de kassa is, loopt pap net weer naar het busje. en hij weet niet dat Gijs daar niet in zit.

€ 9.95
MSCH203 - het feest van poes en Tim
9789043700740
Niveau: Avi-E3
Auteur: Johanna Kruit - Illustraties: Kris Nauwelaerts

De poes van Tim is weg. Tim vindt dat heel erg. hij zoekt poes en roept heel hard. Mama zoekt mee. Plots zien ze iets. is het poes? Nee, het is een egel. De egel is leuk, maar Tim mist poes nog steeds. Dan moet hij naar bed. In de nacht hoort Tim iets bij de deur. Is dat wel de poes?

€ 9.95
MSCH205 - Van Tamar, voor oma
9789043700771
Niveau: Avi-E3
Auteur: Liesbeth van der Jagt - Illustraties: Lucy Keijser

De oma van Tamar belt op. Ze is bijna jarig. En ze geeft een feest. 'Wat wil je hebben?' vraagt Tamar. Dat weet oma niet. Tamar heeft een idee. Een hamster is leuk. Dan is oma niet alleen. Ze telt haar geld en gaat naar de dierenwinkel. Maar hamsters zijn duur. En Tamar heeft te weinig geld. Wat nu?

€ 9.95
MSCH200A - Schelpjes 1 + 2 (serie 6d.)
Deze set bevat de 6 boekjes uit Schelpjes 1 (Fie fee vindt een poes; Sim loopt weg) en Schelpjes 2 (Van Tamar, voor oma; Het feest van poes en Tim; De reis van Gijs; juf gaat weg!).
€ 54.95
MSCH200b - Aanbieding: Schelpjes 1+2+3 (8 delen)
Niveau: Avi-M3
Mala de Morgenster, E3
kom je gauw, pap?, M3
Van Tamar, voor oma, E3
Het feest van poes en Tim, E3
juf gaat weg!, M3
Fie fee vindt een poes, E3
Sim loopt weg E3
Net als Doornroosje M4

€ 60.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv