Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Schelpjes 3

Schelpjesboeken zijn bestemd voor kinderen die net kunnen lezen. De boeken vormen een overgang van het prentenboek naar het leesboek. De illustraties zijn een wezenlijk onderdeel van het verhaal. Schelpjesboeken zijn qua leesniveau geschikt voor de meeste kinderen in het midden en einde van groep 3.

titelprijsbestel
MNSSCH0B3 - Schelpjes 3 (serie 3d.)
Deze set bevat 4 boekjes uit Schelpjes 3 (Kom je gauw, pap?; Net als Doornroosje; Mala de morgenster).
€ 28.00
MSCH200b - Aanbieding: Schelpjes 1+2+3 (8 delen)
Niveau: Avi-M3
Mala de Morgenster, E3
kom je gauw, pap?, M3
Van Tamar, voor oma, E3
Het feest van poes en Tim, E3
juf gaat weg!, M3
Fie fee vindt een poes, E3
Sim loopt weg E3
Net als Doornroosje M4

€ 60.00
MSCH301 - kom je gauw, pap?
9789043701112
Niveau: Avi-M3
Auteur: Henk Hokke - Illustraties: Pauline van Dort

Sem woon met mam vlak bij zee. bij een duin die heel hoog is. de pap van Sem woont daar niet. dat moet nog. hij woont nu nog in een land heel ver weg. Sem wil dat pap gauw weer bij hem en mam komt. als hij op een dag met mam bij de zee loopt, zien ze een fles. in de fles zit een brief. die komt vast uit een ver land. zou hij van pap zijn?

€ 9.95
MSCH305 - Net als Doornroosje
9789043701099
Niveau: Avi-M4
Auteur: Anne Takens - Illustraties: Daniëlle Schothorst

Floor gaat met pap en mam naar een kasteel. Er is veel te zien: een kanon, een beroemd schilderij en nog veel meer. Pap en mam vinden het prachtig. Maar Floor niet. Die vindt het saai. En ze heeft juist zin in iets spannends. Dan vindt ze een deur met een bordje erop. ‘Geen toegang’ staat er. Floor doet de deur open. Ze ziet een trap. Waar zou die naartoe gaan? Floor gaat naar boven …

€ 9.95
MSCH306 - Mala de morgenster
9789043701105
Niveau: Avi-E3
Auteur: Johanna Kruit - Illustraties: Kris Nauwelaerts

Eine heeft een vriendin, Mala. Mala is al groot en heel bijzonder. Ze heeft een schuur vol mooie spullen. Die zoekt ze tussen het groot vuil langs de straat. ’s Morgens heel vroeg. Een Morgenster noemt mama haar. Eine wil ook een Morgenster zijn. Maar ja, waar moet hij alles laten? Zijn kamer is te klein. Gelukkig mag hij een keer mee met Mala.

Maar dan gebeurt er iets …

€ 9.95
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv