Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Schelpjes 4

Schelpjesboeken zijn bestemd voor kinderen die net kunnen lezen. De boeken vormen een overgang van het prentenboek naar het leesboek. De illustraties zijn een wezenlijk onderdeel van het verhaal. Schelpjesboeken zijn qua leesniveau geschikt voor de meeste kinderen in het midden en einde van groep 3.
titelprijsbestel
MSCH400b - Aanbieding: Schelpjes 4 (4 delen)
Niveau: Avi-M3
wee wee wee punt muis punt en el - Rik van Os en Elle van Lieshout, M3
Jonas zoekt de lente - Robbert Jan Swiers, E3 
een grap voor pap - Viviane Muiser, E3
pip is op Snoes - Lida Dijkstra,M3
€ 30.00
MSCH401 - Pip is op Snoes
9789043701495
Niveau: Avi-M3
Auteur: Lida Dijkstra - Illustraties: Marijke Klompmaker

Pip komt bij Dot en Lai. hij is heel sip, want hij mist een lief. Dot doet er iets aan. van krijt en een wit vel maakt ze een lief voor Pip. Snoes heet ze. en Pip is dol op haar. hand in hand gaan Snoes en Pip weg. maar na een half jaar zijn ze er weer. de buik van Snoes doet heel erg zeer. wat is er aan de hand?

€ 9.95
MSCH406 - wee wee wee punt muis punt en el
9789043701501
Niveau: Avi-M3
Auteur: Elle van Lieshout,Erik van Os - Illustraties: Georgien Overwater

muis wil een man. ze ziet er wel eens een. maar geen een is naar haar zin. nu heeft ze een plan: ze zoekt een man per ie meel. er komt meel van vis, rat en mol. maar vis woont te nat, rat gaat te snel en mol woont in een kil hol. na een poos baalt muis er van. ze is het zat. wil ze nog wel een man?

€ 9.50
Beschikbaar: 01-01-1970
MSCH402 - Jop is piraat
9789043701334
Niveau: Avi-E3
Auteur: Isabel van Duijne - Illustraties: Isabel van Duijne

Jop woont bij een sloot. in de sloot ligt zijn boot. Jop droomt ervan een piraat te zijn. maar de boot is lek. daarom maakt hij de boot. als de boot weer heel is, gaat Jop er mee weg. met de hond Rik vaart hij het meer op. hij lijkt wel een echte piraat, op zoek naar een schat. zou hij er een vinden?

€ 9.95
MSCH403 - een grap voor pap
9789043701488
Niveau: Avi-E3
Auteur: Viviane Muiser - Illustraties: Trish Flannery

het is bijna 1 april, vertelt pap aan Tim. op 1 april doe je iets geks. je verzint dan een grap waar iemand in trapt. als het zo ver is, komt opa op bezoek. pap haalt een grap met hem uit. en opa trapt er in. dat vindt opa niet leuk. hij wil dat pap nu ook in een grap trapt. maar wat hij ook verzint, pap heeft steeds alles door. tot Tim een heel goed plan heeft …

€ 9.95
MSCH404 - Twee kusjes in een doosje
9789043701464
Niveau: Avi-E3
Auteur: Johanna Kruit - Illustraties: Annemie Heymans

Dit is een boekje met gedichten. Gedichten over dromen en over sterren. Over jarig of ziek of boos zijn. Over poes en over opa. En over twee kusjes in een doosje. Lees ze maar. Ze zijn heel mooi. Er zit een beetje rijm in. Dat is vaak zo in een gedicht. Let er maar eens op. Daardoor klinkt het ook heel mooi als je een gedicht hardop leest!

€ 9.95
MSCH405 - Jonas zoekt de lente
9789043701471
Niveau: Avi-E3
Auteur: Robbert Jan Swiers - Illustraties: Anne Horjus

Het is aan het eind van de winter. De sneeuw bedekt het land. Jonas is een paar dagen vrij. Hij slaapt bij oma op haar boerderij. Jonas is de winter zat. Hij wil graag dat het lente wordt. Daarom gaat hij naar de kikkers en de boom. En naar de egel en de koeien. Om te vragen wanneer het lente wordt. Maar de dieren vinden het nog veel te koud. Ze willen nog niet naar buiten. Ze willen niet, voor nog geen goud!

€ 9.95
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv