Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Schelpjes 8

Schelpjesboeken zijn bestemd voor kinderen die net kunnen lezen. De boeken vormen een overgang van het prentenboek naar het leesboek. De illustraties zijn een wezenlijk onderdeel van het verhaal. Schelpjesboeken zijn qua leesniveau geschikt voor de meeste kinderen in het midden en einde van groep 3.
titelprijsbestel
MSCH800 - Schelpjes 8 (serie 6d.)
9789043703413
Auteur: Diverse auteurs - Illustraties: Diverse illustratoren

Deze set bevat de 6 boekjes uit Schelpjes serie 8 Jesse zoekt geheimen; Boer Jan in de pan; Kom van die peer, mier!; Een dansje voor Soes; Ben en Fleur in de ballon; Hap, slik, weg!).

€ 54.95
MSCH801 - Jesse zoekt geheimen
9789043703352
Niveau: Avi-E3
Auteur: Johanna Kruit - Illustraties: Peter van Harmelen

Jesse wil geheimen sparen. Hij schrijft ze op in een boek, maar dat valt nog niet mee. want waar is het begin? Dan ziet hij Poeke de poes. Die loopt elke avond om zeven uur in de tuin. Waar zou ze eigenlijk heengaan? Ook oma heeft een geheim. En opa, en de bakker. Maar daarna zijn de geheimen op. Of toch niet?

€ 9.95
MSCH802 - boer jan in de pan
9789043703369
Niveau: Avi-M3
Auteur: Erik van Os,Elle van Lieshout - Illustraties: Mies van Hout

Boer jan maakt soep. Maar de soep ruikt niet naar soep, want er mist nog wat. Er moet nog een bil van big in of een vis of een poot van koe. Maar big en vis en koe willen niet. Boer jan baalt ervan. Dan komt reus rein. Hij wil ook soep. Maar er mist nog iets, zegt hij. En hij kijkt naar boer jan ...

€ 9.95
MSCH803 - kom van die peer, mier!
9789043703376
Niveau: Avi-M3
Auteur: Lida Dijkstra - Illustraties: Pauline Oud

Mier neemt een hap van een lekkere peer. 'Klim ook op de peer, tor!', zegt hij. Maar tor hoort wat. Er loopt een boer met een tas. Tor waarschuwt mier, maar het is al te laat. De boer pakt de peer met mier erop en doet hem in zijn tas. Dan loopt hij weer weg. Tor zorgt dat hij meegaat, maar waarheen?

€ 9.95
MSCH804 - Een dansje voor Soes
9789043703383
Niveau: Avi-E3
Auteur: Anne Takens - Illustraties: Pauline Oud

De poes van Lis heet Soes. Soes is al oud, maar ze doet nog heel jong. Soms danst ze in het rond op twee pootjes! Lis is gek op Soes en Soes op Lis. Maar ineens is Soes ziek. Van dokter Jan krijgt ze een prik en pilletjes voor de pep. Die moet soes opeten. Maar ze wil niet eten ... Wat nu?

€ 9.95
MSCH805 - Ben en Fleur in de ballon
9789043703390
Niveau: Avi-E3
Auteur: Isabel van Duijne - Illustraties: Isabel van Duijne

Ben en Fleur maken een kleurplaat voor de bibliotheek. ze kunnen er een prijs mee winnen. Een boek of een spel of ... een reis met een ballon! Bij de prijsuitreiking blijkt dat Ben en Fleur de reis met de ballon hebben gewonnen. Ze zijn heel blij. Maar wordt de reis wel een gewone reis? Of is het soms meer een droomvlucht?

€ 9.95
MSCH806 - Hap, slik, weg!
9789043703406
Niveau: Avi-E3
Auteur: Robbert Jan Swiers - Illustraties: Helen van Vliet

Haai is groot en sterk en heeft altijd trek. 'Hoe gaat het?', vraagt hij aan krab en kwal en vis. Hij doet net of hij ze wil helpen. Maar als ze dichtbij komen, is het hap, slik, weg! Tot de andere dieren het zat zijn en Okkie om hulp vragen. Die weet veel en is niet bang. En Okkie heeft een heel goed plan ...

€ 9.95
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv