Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Sprinter 4

Sprinter: een garantie voor mooie boeken voor kinderen in groep 6, met een uitloop naar groep 7.

Finish biedt materiaal bij de serie Sprinter. Zo is er van elk boek een samenvatting (voor de leerkracht), een spannend fragment om voor te lezen en werkbladen voor de leerlingen. Per boek zijn er 2 werkbladen zodat de verwerking ook in de tijd hanteerbaar blijft. Met Finish houdt de leerkracht zicht op de leeservaringen van de leerlingen. Sprinter wordt per serie van 6 boeken uitgegeven. Finish verschijnt per serie in 1 katern.

titelprijsbestel
MSPR400 - Sprinter 4 (serie 6d.)
9789043701310
Auteur: Diverse auteurs - Illustraties: Diverse illustratoren

Deze set bevat de 6 boeken uit Sprinter 4 (Frenkie en de kapitein; Nicolet Banket; Vuurproef; Schuilvinken; Getaway en Licht in de nacht).

€ 63.95
MSPR401 - Frenkie en de kapitein
9789043701259
Niveau: Avi-E5
Auteur: Robbert Jan Swiers - Illustraties: Harmen van Straaten

Frenkie heeft het niet zo leuk thuis en ook op school heeft hij het niet erg naar zijn zin. Als een pestkop uit zijn klas hem op een dag uitdaagt om op een bankje bij een zwerver te gaan zitten, wil Frenkie bewijzen dat hij heus niet bang is. Hij maakt kennis met de zwever en komt erachter dat het een oude zeeman is, die vol verhalen zit. Frenkie gaat vanaf dat moment elke dag bij hem zitten en luistert naar zijn verhalen. Ze gaan over stormen en piraten, over reuzen en verloren maatjes en nog veel meer. Maar zijn het verzonnen verhalen, of zijn ze echt gebeurd?

€ 11.50
MSPR402 - Schuilvinken
9789043701280
Niveau: Avi-E5
Auteur: Rebecca Noldus - Illustraties: Hanneke Kools

Alexander wordt gepest op school. Daarom vlucht hij vaak naar het bos, waar hij zich veilig en prettig voelt. In het bos staat een oud boswachtershuisje met een slot erop. Als Alexander er in weet te komen en er zijn eigen schuilplek wil maken, staat ineens Leontine naast hem, een meisje uit de klas. Zij wil ook in het huisje. Alexander heeft daar geen zin in. Maar hij is bang dat Leontine het zal verraden op school. Tegen zijn zin laat hij haar er daarom in. Samen proberen ze het huisje op te knappen en maken ze plannen. Maar dan steekt iemand daar een stokje voor …

€ 11.50
MSPR403 - Getaway
9789043701297
Niveau: Avi-M6
Auteur: Martin Scherstra - Illustraties: Peter Nuyten

De vader van Karlijn en Chris is vrachtwagenchauffeur op de Getaway. Als ze in de vakantie met hem mee mogen, horen ze in een vrachtrijderscafé praten over ene Helmut, een vrachtwagenchauffeur waar iedereen bang voor lijkt te zijn. Hij rijdt in een grote Amerikaanse vrachtwagen en niemand weet wat hij daarin vervoert. Als Helmut binnenkomt, is de gezellige sfeer in het café meteen weg. Gelukkig hebben ze verder niks met hem te maken, denken ze. Maar dat verandert als Karlijn ontdekt wat er in zijn laadbak zit ...

€ 11.50
MSPR404 - Licht in de nacht
9789043701303
Niveau: Avi-E6
Auteur: Peter Vervloed - Illustraties: Magda van Tilburg

Jolanda en Anke zijn met Ankes familie op vakantie in Italië. Als de meisjes zich beginnen te vervelen, heeft oom Marcel het idee om met zijn drieën op survivaltocht te gaan. Dat lijkt de twee vriendinnen reuze spannend. Oom Christiaan, een saaie boekenwurm, wil ook mee. Hij heeft net een boek over een gevaarlijke tocht in Borneo gelezen en waarschuwt voortdurend voor allerlei gevaren. Eerst ergeren ze zich daar vreselijk aan en nemen ze hem niet serieus, maar dan komen ze erachter dat ze beter naar hem hadden kunnen luisteren …

€ 11.50
MSPR405 - Vuurproef
9789043701273
Niveau: Avi-E6
Auteur: Petra Cremers - Illustraties: Julius Ros

Rosemarijn is al heel lang de beste vriendin van Lotte, haar klasgenootje en buurmeisje. Maar nu is Lotte verhuisd naar een andere straat en zit er een nieuw meisje in de klas: Tamara. Lotte vindt Tamara heel leuk en interessant. Ze doet daarom van alles om de beste vriendin van Tamara te worden, ook al kwetst ze Rosemarijn daarmee. Als Rosemarijn probeert duidelijk te maken dat Tamara helemaal niet zo leuk is als Lotte denkt, wordt Lotte woest en beschuldigt Rosemarijn van jaloezie. Ze heeft niet door dat Rosemarijn eigenlijk gelijk heeft ...

€ 11.50
MSPR406 - Nicolet Banket
9789043701266
Niveau: Avi-E6
Auteur: Anneke Scholtens - Illustraties: Beatrijs van den Bos

Nicolets vader is banketbakker. Daarom en omdat ze nogal stevig is, wordt ze uitgescholden voor Nicolet Banket. Op haar nieuwe school besluit ze dan ook niet te vertellen dat haar vader banketbakker is Ze zegt dat hij juwelier is. Maar een meisje vertrouwt het niet ...

€ 11.50
MSPR40F - Finish 4 (bij Sprinter 4)
9789043701327
Auteur: Wim Bosland

Dit katern Finish 4 bevat verwerkingsmateriaal bij de 6 boeken Sprinter serie 4. Met de Finish-bladen kunnen kinderen het verhaal verwerken en hun woordenschat vergroten. En de leerkracht / leesbegeleider houdt zicht op de leeservaringen van de kinderen.

€ 12.90
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv