Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Sterrenstof 1

Een serie boeken met een inhoud die perfect aansluit bij de belevingswereld van kinderen in groep 5. Met mooie illustraties in kleur. Dat motiveert!
titelprijsbestel
MSTE100b - Aanbieding: Sterrenstof 1, 5 delen
Niveau: Avi-M5
Bewijs het maar!, M5
Dat pik ik niet!, M5
Een dure vergissing, E5
Stef Stoer, E5
Vlokje ontvoerd!, E5
€ 45.00
MSTE100 - Sterrenstof 1 (serie 6d.)
9789043703635
Niveau: Avi-M5
Auteur: Diverse auteurs - Illustraties: Diverse illustratoren

Deze set bevat de 6 boeken uit Sterrenstof serie 1 (Dat pik ik niet!, Vlokje ontvoerd!, Prins Kluns, Stef Stoer, Een dure vergissing, Bewijs het maar!).

€ 63.95
MSTE101 - Vlokje ontvoerd!
9789043703574
Niveau: Avi-E5
Auteur: Lida Dijkstra - Illustraties: Marja Meijer

'Het is gebeurd met je, sukkeltje! Je bent verkocht! We zien je nooit meer terug. Haha’, lacht cavia Brutus gemeen als konijn Vlokje in de dierenwinkel verkocht wordt. Maar Vlokjes nieuwe baasje Brit is heel lief. Ze zet Vlokje in een ruim hok en geeft hem lekkere knabbelhapjes. Vlokje heeft het heel erg naar zijn zin. Tot hij plotseling ontvoerd wordt door een vos! Ineens moet Vlokje in de vrije natuur proberen te overleven. Gelukkig krijgt hij hulp van een mus, een stel wilde konijnen en een maffe gans …

€ 11.50
MSTE102 - Dat pik ik niet!
9789043703581
Niveau: Avi-M5
Auteur: Henk Hokke - Illustraties: Hanneke Kools

Verschrikkelijk vinden Charley en Romy het. De gemeente wil hun speelbos omhakken om er huizen te bouwen! Waar moeten ze dan spelen? En hoe moet het dan met hun hut en hun geheime boom? Als ze naar wethouder Wim van de Berg gaan om te vragen of de gemeente niet ergens anders huizen kan bouwen, zegt hij dat dat niet kan. Hij denkt dat het niet meer tegen te houden is. Maar dan kent hij Charley en Romy nog niet. Want die willen er alles aan doen om hun speelbos te redden!

€ 11.50
MSTE103 - Prins Kluns
9789043703598
Niveau: Avi-M5
Auteur: Reina ten Bruggenkate - Illustraties: Peter van Harmelen
Prins Lucas is heel onhandig. Zo onhandig dat hij ook wel prins Kluns genoemd wordt. 'Weet je zeker dat hij mijn zoon is? Is hij als baby niet per ongeluk verwisseld met een van de kinderen van het personeel?', heeft zijn vader wel eens voor de grap gezegd. Prins Lucas vond dat heel erg. Hij wil zo graag eens iets doen waardoor zijn ouders trots op hem zijn. Maar wat? Hij weet het niet. Tot hij plotseling ontvoerd wordt, samen met zijn vriendin Koosje. Want dan is zijn onhandigheid best handig ...
€ 11.50
MSTE104 - Stef Stoer
9789043703604
Niveau: Avi-E5
Auteur: Liesbeth van der Jagt - Illustraties: Helen van Vliet

Op woensdagmiddag gaat Nina altijd met Roderik naar de buurthuisclub. Daar is het heel gezellig. Tot Priem, hun clubleider, zijn broertje meeneemt. Priem noemt hem Stef Stoer. Maar Nina vindt Stef helemaal niet zo stoer, want hij doet nogal raar. Volgens Priem kan Stef daar niks aan doen, omdat er iets is misgegaan bij zijn geboorte. Toch baalt Nina als ze Stefs lootje trekt met sinterklaas. Hij vraagt een ‘denkmasjien’. Wat moet ze daar nou weer mee? Gelukkig krijgt ze hulp. Maar daarna gaat er van alles mis …

€ 11.50
MSTE105 - Een dure vergissing
9789043703611
Niveau: Avi-E5
Auteur: Daan van Driel - Illustraties: Gertie Jaquet

Didi en haar vriendin Eefje willen meedoen aan de rommelmarkt op Koninginnedag. Van haar moeder krijgt Didi oude spullen om te verkopen. Zelf zoekt ze ook van alles bij elkaar: speelgoed, films, boeken en nog veel meer. Eefje heeft een mooi plekje uitgezocht en ze verkopen samen heel goed. Het wordt een fantastische dag. Maar die avond doet Didi een vreselijke ontdekking. Was ze maar nooit op het idee gekomen om aan de rommelmarkt mee te doen.

€ 11.50
MSTE106 - Bewijs het maar!
9789043703628
Niveau: Avi-M5
Auteur: Anita van den Bogaart - Illustraties: Mark Janssen

Daan baalt. Hij moet mee op vakantie naar een boerderij in Drenthe. Zó saai! Hij gaat zich daar natuurlijk te pletter vervelen. Maar eenmaal op de boerderij ontmoet hij Ming, een meisje van zijn leeftijd. Zij doet heel onaardig tegen hem, want Daan is een stadskind. En die denken dat ze alles weten en alles kunnen, beweert Ming. Als Daan daar boos om wordt, zegt ze: ‘Bewijs dan maar dat je geen stadse kakker bent.’ ‘Oké’, reageert Daan. ‘Als jij bewijst dat je géén domme boer bent.’ En dát doen ze …

€ 11.50
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv