Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

VillA Alfabet Groen 1

VillA Alfabet Groen is een leesserie voor de betere lezers (kinderen met veel leeservaring, met een leesvoorsprong, meer- en hoogbegaafde kinderen) in groep 5 en 6. Voor meer algemene informatie klikt u hier.
titelprijsbestel
MVGR100 - VillA Alfabet Groen 1 (serie 4d.)
9789043701723
Auteur: Diverse auteurs - Illustraties: Diverse illustratoren

Deze set bevat de 4 boeken uit VillA Alfabet Groen 1 (Zullen we ruilen?; Zeemeerminnen en veenfeeksen; De labradors; Zwarte lente).

€ 43.95
MVGR101 - Zullen we ruilen?
9789043701624
Niveau: Avi-M6
Auteur: Kolet Janssen - Illustraties: Mark Janssen

Zullen we ruilen? Ruilen van gezin als je van je eigen familie genoeg hebt? Kan dat? Tessa en Marte doen het gewoon! Want Tessa pikt het niet meer dat ze zichzelf niet meer kan zijn thuis. En haar sportieve vriendin Marte past veel beter bij Tessa thuis en Tessa bij Martes gezin. Makkelijk geregeld toch, gewoon ruilen. En de eerste dagen lijkt het ook zo, maar dan ...

€ 11.95
MVGR102 - Zeemeerminnen en veenfeeksen
9789043701693
Niveau: Avi-M7
Auteur: Robbert Jan Swiers - Illustraties: Erik van Ommen

Dit boek neemt je mee naar vroeger, toen er nog aardmannetjes en trollen waren. heksen verschenen om boeven een lesje te leren en Jan Haak mensen in sloten en waterputten trok. In vier spannende verhalen uit alle hoeken van ons kikkerlandje, kom je ze tegen. Robbert Jan Swiers vertelt ze aan je en Erik van Ommen maakte er prachtige illustraties bij.

€ 11.95
MVGR103 - De labradors
9789043701709
Niveau: Avi-M7
Auteur: Lydia Verbeeck - Illustraties: Elly Hees

Coby en Tristan hebben er zin in: ze mogen in de vakantie op het huis van Edith en Harry passen en de vier labradors uitlaten. Maar het leuke baantje levert niet zozeer geld op, als wel een hele hoop problemen: ruzie, de politie op bezoek, een woedende uitvinder, verdwenen schilderijen. Lydia Verbeeck heeft een spannende detective geschreven, maar zoals altijd kun je ook flink lachen met haar boeken!

€ 11.95
MVGR104 - Zwarte lente
9789043701716
Niveau: Avi-E6
Auteur: Kees Opmeer - Illustraties: Saskia Halfmouw

Wie herinnert zich niet meer de aangrijpende taferelen tijdens de MKZ-crisis, die dierenziekte met vreselijke gevolgen. Weilanden zonder dieren, loeien en andere dieren die geruimd moesten worden. Kees Opmeer heeft dit thema verwerkt in dit boek.

€ 11.95
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv