Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

VillA Alfabet Groen 2

VillA Alfabet Groen is een leesserie voor de betere lezers (kinderen met veel leeservaring, met een leesvoorsprong, meer- en hoogbegaafde kinderen) in groep 5 en 6. Voor meer algemene informatie klikt u hier.
titelprijsbestel
MVGR200 - VillA Alfabet Groen 2 (serie 4d.)
9789043702157
Auteur: Diverse auteurs - Illustraties: Diverse illustratoren

Deze set bevat de 4 boeken uit VillA Alfabet Groen 2 (Luister dan!; De groene vijand; De Milde Maerten; De schat van Ratep).

€ 43.95
MVGR201 - Luister dan!
9789043702119
Niveau: Avi-E6
Auteur: Richard Backers - Illustraties: Monique Beijer

Woedend is Stella als ze hoort dat haar moeder meer gaat werken. Ze pikt het niet meer, altijd alleen thuis zijn, of naar oma toe na school. En ze bedenkt een plan. Maar mensen veranderen gaat niet makkelijk, merkt Stella al snel. Dus gaat ze een stap verder, en nog een ...

€ 11.95
MVGR202 - De groene vijand
9789043702126
Niveau: Avi-M7
Auteur: Kolet Janssen - Illustraties: Anne Westerduin

Marius is net verhuisd en in zijn nieuwe huis doen de planten het opeens erg goed. En buiten ook, en bij de buren, en op school. Ja echt overal groeit en bloeit het. De mensen zijn verbaasd en blij: zo'n prachtige lente hebben ze nog nooit meegemaakt. Maar Marius vraagt zich af: is dit leuk of is dit ... oorlog?

€ 11.95
MVGR203 - De Milde Maerten
9789043702133
Niveau: Avi-M7
Auteur: Robbert Jan Swiers - Illustraties: Ivan & Ilia

Het huis De Milde Maerten staat al eenwenlang in het centrum van Middelburg. En vaak mijmert DE Milde Maerten over het verleden, over de Tweede Wereldoorlog, de Franse tijd, de Spanjaarden, hij kan het zich allemaal herinneren en er prachtig over vertellen. En alle kinderen, die er gewoond hebben de eeuwen door, deelden een geheim ...

€ 11.95
MVGR204 - De schat van Ratep
9789043702140
Niveau: Avi-E6
Auteur: Mirjam Oldenhave - Illustraties: Kees de Boer

'Is die schat van Ratep nooit gevonden?' vroeg een man. De gids schudde zijn hoofd. 'De piramide zit vol met geheime kamers, nepdeuren en valse gangetjes die koning Ratep expres heeft laten maken om dieven en plunderaars te misleiden.' En toch durft Mila naar binnen te gaan. Maar de schat van Ratep trekt meer mensen aan ...

€ 11.95
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv