Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

VillA Alfabet Groen 3

VillA Alfabet Groen is een leesserie voor de betere lezers (kinderen met veel leeservaring, met een leesvoorsprong, meer- en hoogbegaafde kinderen) in groep 5 en 6. Voor meer algemene informatie klikt u hier.
titelprijsbestel
MVGR300 - VillA Alfabet Groen 3 (serie 4d.)
9789043702546
Auteur: Diverse auteurs - Illustraties: Diverse illustratoren

Deze set bevat de 4 boeken uit VillA Alfabet Groen 3 (Maankind; Zwevend bezoek; Vuil spel;  Een vlieger achterna).

€ 43.95
MVGR301 - Maankind
9789043702508
Niveau: Avi-E6
Auteur: Henny Fortuin - Illustraties: Helen van Vliet

De koningin is dolgelukkig met Maankind en wil haar voor geen goud kwijt. Maar ... ergens moeten een moeder en een vader zijn, die haar missen. En de koningin begrijpt ook wie de moeder is. Mag zij Maankind houden? En Maankind zelf, wat wil zij?

€ 11.95
MVGR302 - Zwevend bezoek
9789043702515
Niveau: Avi-E6
Auteur: Peter Vervloed - Illustraties: Margo Bouwhuis

Zeven kinderen werden geruisloos overvallen door de boekballonnen. Nieuwsgierig pakte elk kind het boek, sloeg het open en las een prachtig sprookje uit Indonesie. Waarom juist deze kinderen bezoek kregen van zo'n ballon? En welke verhalen ze cadeau kregen? Tja ... lees dat zelf maar.

€ 11.95
MVGR303 - Vuil spel
9789043702522
Niveau: Avi-E6
Auteur: Reina Bakker - Illustraties: Monique Beijer

Het lijkt wel te spoken in het Belvoordhuis, een oud huis dat al een tijd leegstaat. Want Joram en Guus horen toch duidelijk geluiden. Maar spoken bestaan niet, dus wie woont er in het Belvoordhuis? Maar er is nog een probleem. Het lijkt erop dat bij de verkoop van het huis vieze spelletjes gespeeld worden!

€ 11.95
MVGR304 - Een vlieger achterna
9789043702539
Niveau: Avi-E5
Auteur: Liesbeth van der Jagt - Illustraties: Helen van Vliet

Een stukje uit het boek: Voorzichtig tilde Youri zijn hoofd op. Pijn, pijn, pijn! Hij voelde aan zijn haar, maar aan zijn hand kleefde geen bloed. Duizelig ging hij weer liggen en opnieuw zakte hij weg. Opeens waren er voetstappen die stilhielden. 'Dana?' fluisterde hij. Ze rende weg. waarom deed ze dat? 'Dana!'

€ 11.95
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv