Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

VillA Alfabet Oranje 1

VillA Alfabet Oranje is een leesserie voor de betere lezers (kinderen met veel leeservaring, met een leesvoorsprong, meer- en hoogbegaafde kinderen) in groep 3 en 4. Voor meer algemene informatie klikt u hier.
titelprijsbestel
MVOR100 - VillA Alfabet Oranje 1 (serie 5d.)
9789043701235
Auteur: Diverse auteurs - Illustraties: Diverse illustratoren

Deze set bevat de 5 boeken uit VillA Alfabet Oranje 1 (Sneeuwvlok is een geheim; Daffie durft (wel heel erg veel); Kriebels; Prinsesje Zonnekind; We noemen hem Sjeng!).

€ 53.80
MVOR102 - Sneeuwvlok is een geheim
9789043701181
Niveau: Avi-M6
Auteur: Anne Takens - Illustraties: Anne Horjus

Aye is bijna jarig. Ze weet heel goed wat ze graag wil krijgen: een paard. Maar oma zegt: ‘Een paard is veel te duur. Vraag maar iets anders voor je verjaardag.’ En toch blijft Aye hopen op een paard. Dan heeft ze immers een echte vriend. Of vergeet ze dat Tommie al haar vriend is? Als ze wakker wordt op haar verjaardag, zijn er veel verrassingen. Maar krijgt Aye wat ze zo vreselijk graag wil? Of krijgt ze zelfs meer?

€ 11.95
MVOR103 - Daffie durft (wel heel erg veel)
9789043701198
Niveau: Avi-M4
Auteur: Leny van Grootel - Illustraties: Marja Meijer

Een stukje uit het boek: Dan horen ze voetstappen. Iemand komt uit het huis met de zwarte ramen. Ze kijken om. En worden wit van schrik. Daar uit dat huis komt een man. Een oude man met een lange, grijze baard en een wijde mantel. ‘Zie je nou wel’, fluistert Jasper. Hij trilt van top tot teen. ‘Ach man, niks aan de hand’, zegt Daffie. Maar ze is ook wit om haar neus. Daffie durft veel te veel, vindt Jasper. Dat is gevaarlijk. Want wie is die man?

€ 11.95
MVOR104 - Kriebels
9789043701204
Niveau: Avi-E4
Auteur: Reina ten Bruggenkate - Illustraties: Harmen van Straaten

Niels moet op school een kabouterdans doen. Met Ludie, die vreselijke plakhanden heeft. Dat is erg! Hoe moet hij dat probleem oplossen? Thuis gaat het ook niet goed. Niels is verliefd op Britt, de oppas. Britt is echt geweldig. Maar wat moet hij doen als Britt opeens een vriend meeneemt? Is weglopen een goed idee? Het lijkt wel of alles tegenzit. Behalve Tessa, een nieuw meisje in de klas. Ze is aardig, heeft sproeten, is grappig. Voelt Niels nu alweer kriebels …? En hoe loopt het dan af tussen hem en Britt?

€ 11.95
MVOR105 - Prinsesje Zonnekind
9789043701211
Niveau: Avi-E5
Auteur: Anne Takens - Illustraties: Elly Hees

De moeder van Esmée had zeven hoeden: een paarse, een gele, een groene, een bruine, een zwarte, een witte en een rode. Hoeden voor feesten, voor als het regende of als de zon scheen, voor als ze jarig was, of boos. En ook een voor als ze bang was. Maar die droeg ze eigenlijk nooit. Totdat … Totdat Esmée en iedereen in het paleis bang wordt, want het wordt nacht en het blijft nacht. Is Esmée nog een prinsesje Zonnekind?

€ 11.95
MVOR106 - We noemen hem Sjeng!
9789043701228
Niveau: Avi-E4
Auteur: Liesbeth van der Jagt - Illustraties: Pauline Oud

Ik kan er niks aan doen. Het komt door de tassen en de koffers. Als die tevoorschijn komen, ga ik uit mijn dak. Ik blaf, ik spring, ik ren heen en weer door het huis. Trap op, trap af, kamer in en kamer uit. En natuurlijk loop ik iedereen voor de voeten. ‘Hup Fido, aan de kant.’ Zo begint dit boek over Sjeng. Over Sjeng? Hoe kan dat nu, wie is Fido en wie is Sjeng? Dat is een heel verhaal dat je in dit boek kunt lezen. En dan weet je meteen wat Sjeng heeft meegemaakt.

€ 11.95
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv