Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

VillA Alfabet Oranje 2

VillA Alfabet Oranje is een leesserie voor de betere lezers (kinderen met veel leeservaring, met een leesvoorsprong, meer- en hoogbegaafde kinderen) in groep 3 en 4. Voor meer algemene informatie klikt u hier.
titelprijsbestel
MVOR200 - VillA Alfabet Oranje 2 (serie 4d.)
9789043701617
Auteur: Diverse auteurs - Illustraties: Diverse illustratoren

Deze set bevat de 4 boeken uit VillA Alfabet Oranje 2 (Haak en Co; Waar ben je, Rozel A?; De koningin komt!; Superdief).

€ 43.05
MVOR204 - Waar ben je, Rozel A?
9789043701433
Niveau: Avi-M5
Auteur: Jan Kuipers - Illustraties: Hanneke Kools

Rozel A? Niemand wist waar ze heen was. Al jaren was ze kwijt en verdwenen.Maar Rozel B, haar zus, laat het er niet bij zitten. Samen met stuurman Doeke Eenpoot, begint ze een lange tocht. Gelukkig willen veel mensen hen helpen en steeds vragen ze als beloning een stuk verhaal. En zo geeft dit boek je zomaar twee spannende verhalen, die ook nog alles met elkaar te maken hebben.

€ 11.95
MVOR201 - Haak en Co
9789043701402
Niveau: Avi-E6
Auteur: Lydia Verbeeck - Illustraties: Liset van Laer

Een stukje uit het boek: ‘Jullie kunnen niet weg. Zeker niet door de deur waaraan Eénoog zich moe staat te maken. Ik wil hem wel helpen. Eén druk op de knop en de deur gaat open. Willen jullie dat ik dat doe? Denk goed na. Als die deur opengaat, stromen ze over jullie heen. Je weet wel … onze lieverdjes …’ De hele dag computerspelletjes spelen, is dat geen heerlijk idee? Maar het blijkt vreselijk eng en ontsnappen lijkt onmogelijk …

€ 11.95
MVOR205 - De koningin komt!
9789043701440
Niveau: Avi-E5
Auteur: Henk Hokke - Illustraties: Els Vermeltfoort

William wordt verliefd op Ella. Maar zij niet op hem. Ze praat wel met Floris en dat maakt William jaloers. William hoort dat de koningin in hun dorp op bezoek komt en dan zegt hij zomaar dat de koningin op hun school komt. Hij hoopt dat Ella zo verliefd op hem gaat worden. Maar wat als de koningin nu een andere school gaat uitkiezen? En hoelang gelooft de klas Williams verhaal?

€ 11.95
MVOR206 - Superdief
9789043701597
Niveau: Avi-E5
Auteur: Liesbeth van der Jagt - Illustraties: Pauline Oud

Meiden - ze zijn goed in dingen bedenken, zoals een toneelstuk. Ze willen er een toneelspeler bij. Twee jongens willen meedoen. Maar wie moet je kiezen? Om dat probleem op te lossen, verzinnen de meiden een wedstrijd! Wie wint, mag meedoen. Kun je de jongens alles laten doen? Ook als het gevaarlijk wordt? En wie heeft er schuld als het misloopt?

€ 11.95
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv