Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

VillA Alfabet Oranje 3

VillA Alfabet Oranje is een leesserie voor de betere lezers (kinderen met veel leeservaring, met een leesvoorsprong, meer- en hoogbegaafde kinderen) in groep 3 en 4. Voor meer algemene informatie klikt u hier.
titelprijsbestel
MVOR300 - VillA Alfabet Oranje 3 (serie 4d.)
9789043702034
Auteur: Diverse auteurs - Illustraties: Diverse illustratoren

Deze set bevat de 4 boeken uit VillA Alfabet Oranje 3 (Kom op, bolle!; Stille pijn; De toverlantaarn van juffrouw Kummel; De maan is te laat).

€ 43.05
MVOR301 - Kom op, bolle!
9789043701990
Niveau: Avi-E4
Auteur: Henk Hokke - Illustraties: Sonja Reus

De jongens op het schoolplein lachen Jens vaak uit. Jens heeft een ziekte en is daardoor dik. Hij kan niet goed meedoen met tikkertje en andere spelletjes. Maar Jens laat het er niet bij zitten en gaat trainen, samen met Jill. Het gaat steeds beter tot Jill moet stoppen met trainen. Hoe moet het nu met de sponsorloop waarvoor Jens zich heeft opgegeven? Zal hij weer uitgelachen worden?

€ 11.95
MVOR302 - Stille pijn
9789043702003
Niveau: Avi-M4
Auteur: Reina ten Bruggenkate - Illustraties: Annet Schaap

Rosie en haar hond Ben zijn dikke vrienden. Altijd zijn ze samen, ook 's nachts. Maar Ben wordt oud en ziek en moet afgemaakt worden. 'Morgen,' zegt mam, 'dan komt de dokter. Ben slaapt in als jij naar school bent. Neem morgenvroeg maar afscheid.' Hoe moet dat nu verder?

€ 11.95
MVOR303 - De toverlantaarn van juffrouw Kummel
9789043702010
Niveau: Avi-M5
Auteur: Lida Dijkstra - Illustraties: Pauline Oud

Hoe werkt de toverlantaarn van juffrouw Kummel? Bas wil het weten. Lukt het om achter dat geheim te komen? De toverlantaarn van juffrouw Kummel is een lekker grappig en leuk boek om vrolijk van te worden. Voor al die kinderen die na het eerste deel, Het kinderhotel van juffrouw Kummel, nog veel meer willen lezen over Bas en die speciale juffrouw Kummel. Het derde deel is er nu ook. Het heet Juffrouw Kummel en de kikkerprins.

€ 11.95
MVOR304 - De maan is te laat
9789043702027
Niveau: Avi-M5
Auteur: Anneke Scholtens - Illustraties: Beatrijs van den Bos

Een verliefde das, een verdwenen foto, een ingewikkeld raadsel. Daar gaat dit boek over. Maar ook kun je erachter komen, waarin Kip het allerbeste is, waarom Mol zijn wekker op kwart over vijf zet en ja, die maan, waarvoor komt de maan te laat? De maan is te laat speelt zich af in hetzelfde dierenbos als Kip in de wolken en is even grappig en ontroerend.

€ 11.95
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv