Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

VillA Alfabet Rood 3

VillA Alfabet Rood is een leesserie voor de betere lezers (kinderen met veel leeservaring, met een leesvoorsprong, meer- en hoogbegaafde kinderen) in groep 7 en 8. Voor meer algemene informatie klikt u hier.
titelprijsbestel
MVRD300 - VillA Alfabet Rood 3 (serie 4d.)
9789043702607
Auteur: Diverse auteurs - Illustraties: Diverse illustratoren

Deze set bevat de 4 boeken uit VillA Alfabet Rood 3 (Het tulpencomplot, Vrienden 4ever; Dwars door Sumatra; Familiegeheim) .

€ 45.95
MVRD301 - Het tulpencomplot
9789043702560
Niveau: Avi-M7
Auteur: Roger Schoemans - Illustraties: Fiel van der Veen

‘Hé! Pop!’ In het halfduister van de turfschuur gebaarde een jongen naar Rebecca. ‘Heb je het tegen mij?’, vroeg ze nors, want ze hield er niet van dat jongens haar ‘pop’ noemden. De knaap kwam in het deurgat staan. Hij was klein en vuil. ‘Ik ben Elias’, zei hij en omdat het meisje niet reageerde, voegde hij eraan toe: ‘Ik ben turf aan het stapelen.’ Zo leren Rebecca, keukenhulp bij professor Clusius, en Elias, knecht op een turfschuit, elkaar kennen. het is 1594 en het zijn rare tijden. Mensen willen wel vijftig gulden betalen voor een tulpenbol, onvoorstelbaar veel geld en tegelijk is er honger in de stad Leiden. Rebecca en Elias zijn allebei wees en zoals zo velen gevlucht uit Vlaanderen. Eerlijk blijven is dan wel moeilijk …

€ 12.50
MVRD302 - Vrienden 4ever
9789043702577
Niveau: Avi-M7
Auteur: Jos de Valk - Illustraties: Kris Nauwelaerts

Guilliano en Roel zijn al van jongs af aan heel goede vrienden, maar het lijkt voorbij. Mijn broer en zijn maten, kunnen lekker stoer praten, met een dik pak geld, spelen zij nu de held, rapt Guilliano, en daar zit het probleem. Want hoe komt Gregory aan dat geld en die brommer? Dat vraagt Guilliano zich voortdurend af. Maar twijfelen aan je broer, dat doe je niet. Dus pikt hij het echt niet als Roel er iets over zegt. Roel twijfelt zelf ook: aan Gregory én aan zijn vader. Want zijn vader waarschuwt hem toch niet voor Gregory, omdat hij een Surinamer is? Hoe moet het verder? Want die vriendschap, die was toch 4ever?

€ 12.50
MVRD303 - Dwars door Sumatra
9789043702584
Niveau: Avi-E6
Auteur: Peter Vervloed - Illustraties: Roelof van der Schans

Inge is met haar ouders op vakantie in Indonesië, en als je op vakantie gaat, wil je toch logeren in mooie hotels en luxe reizen? Maar het kan niet anders: ze moeten in een stinkende, overvolle, oude bus terugreizen, 2000 km dwars door Sumatra, over gevaarlijke wegen door het oerwoud. En niet alleen de bus is een ramp, maar ook de andere passagiers vallen niet mee. Een oude mevrouw bemoeit zich overal mee en een straatschoffie, Arsat, blijkt een dief te zijn. Maar Inge heeft geen keus en tijdens die lange reis leert ze een andere kant van Indonesië kennen. Het is wel even wennen … Peter Vervloed reisde zelf ook dwars door Sumatra in een oude bus. En dat maakt dit boek zo bijzonder.

€ 12.50
MVRD304 - Familiegeheim
9789043702591
Niveau: Avi-E6
Auteur: Stef van Dijk - Illustraties: Walter Donker

Familiegeheimen zijn er genoeg in het leven van Wil. Wie is bijvoorbeeld zijn vader? Waarom zit zijn moeder in een rusthuis? Welke rol speelt oom Ferdinand? Op een dag vindt Wil een oude brief. en het lijkt wel of de brief de vragen niet oplost, maar de geheimen juist groter maakt! Want vanaf dat moment durft Troy, de hond van Wil, het bos niet meer in. En ziet Jules, de vriend van Wil, op een avond iets door het dakraam wat zo bizar is, dat hij het niet durft te vertellen. Maar Wil gaat samen met zijn nicht Helen en Jules, toch proberen de raadsels op te lossen. het familiegeheim is niet langer meer verboden terrein. Of denken sommigen er anders over …

€ 12.50
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv