Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

VillA Verdieping Groen

VillA Verdieping Groen biedt extra materiaal aan bij de boeken in VillA Alfabet Groen.

titelprijsbestel
MVGR10B - VillA Verdieping Groen Basisdeel
9789043701365
Auteur: Ed Koekebacker

Het basisdeel VillA Verdieping Groen bevat didactische aanwijzingen, geeft algemene achtergrondinformatie, de gebruikswijze van het VillA-materiaal en algemeen verbruiksmateriaal.

€ 35.00
Beschikbaar: 01-01-1970
MVGR10V - VillA Verdieping Groen 1
9789043701785
Auteur: Ed Koekebacker

Boekspecifieke materialen bij de 4 boeken van VillA Alfabet Groen 1. Van elk boek treft u een korte samenvatting aan; gesprekssuggesties voor de VillA-vragen, de kamers van de VillA, de e-mail van de auteur, de kennis van het genre en de illustraties; een boekprofiel dat door de lezer vlot ingevuld kan worden en een creatieve opdracht.

€ 25.00
MVGR20V - VillA Verdieping Groen 2
9789043702348
Auteur: Ed Koekebacker

Boekspecifieke materialen bij de 4 boeken van VillA Alfabet Groen 2. Van elk boek treft u een korte samenvantting aan; gespreksuggesties voor de VillA-vragen, de kamers van de VillA, de e-mail van de auteur, de kennis van het genre en de illustraties; een boekprofiel dat door de lezer vlot ingevuld kan worden en een creatieve opdracht.

€ 25.00
MVGR30V - VillA Verdieping Groen 3
9789043702553
Auteur: Ed Koekebacker

Boekspecifieke materialen bij de boeken VillA Alfabet Groen serie 3 (Maankind, Zwevend bezoek, Vuil spel en Een vlieger achterna). Van elk boek treft u een korte samenvatting aan; gesprekssuggesties voor de VillA-vragen, de kamers van de VillA, de e-mail van de auteur; de kennis van het genre en de illustraties; een boekprofiel dat door de lezer vlot ingevuld kan worden en een creatieve opdracht.

€ 35.00
MVGR40V - VillA Verdieping Groen 4
9789043702997
Auteur: Ed Koekebacker

Boekspecifieke materialen bij de boeken VillA Alfabet Groen serie 4 (Krijg de hieperdepiep, Goed fout, Opgehoepeld en Vorige week woensdag). Van elk boek treft u een korte samenvatting aan; gesprekssuggesties voor de VillA-vragen, de kamers van de VillA, de e-mail van de auteur; de kennis van het genre en de illustraties; een boekprofiel dat door de lezer vlot ingevuld kan worden en een creatieve opdracht.

€ 25.00
MVGR50V - VillA Verdieping Groen 5
9789043703642
Auteur: Ed Koekebacker

Boekspecifieke materialen bij de boeken VillA Alfabet Groen serie 5 (Aangeboden: 1 schoolhond, Vleknek, Kamer 9 en Tujuh). Van elk boek treft u een korte samenvatting aan; gesprekssuggesties voor de VillA-vragen, de kamers van de VillA, de e-mail van de auteur; de kennis van het genre en de illustraties; een boekprofiel dat door de lezer vlot ingevuld kan worden en een creatieve opdracht.

€ 25.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv