Maretak

Onder Maretak vindt u al onze fictieboeken: prentenboeken en leesboeken. Onder leesboeken vindt u zowel AVI-boeken als boeken zonder AVI-normering. 
Ars Scribendi is met de Maretak-series binnen het onderwijs een bekende en geliefde speler, die de waardering heeft van veel kinderen en leerkrachten. Onder Maretak vindt u boeken voor nog-niet-lezers, beginnende lezers, gevorderde lezers, zwakke lezers én excellente lezers.
Met o.a. de Top-series vanaf AVI-start, Boemerang! voor zwakke lezers en de speciale VillA Alfabet-series voor plusleerlingen heeft Maretak een onderscheidend jeugdfonds. Ook vindt u er spannende jeugdseries als De drie ??? en Bureau H2O en prentenboeken.

Maretak-boeken zijn spannend, verrassend, ontroerend, fantasierijk en humoristisch. Want het gaat niet alleen niet om leestechniek, het gaat er vooral om jonge lezers leesplezier ervaren. Onze leus is dan ook:
Groei & bloei leesplezier.

Bestellen
Losse boeken of hele series bestelt u door deze direct in uw winkelwagen te plaatsen. U kunt daarna rusitg verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

VillA Verdieping Oranje

VillA Verdieping Oranje biedt extra materiaal aan bij de boeken VillA Alfabet Oranje.

titelprijsbestel
MVOR10B - VillA Verdieping Oranje Basisdeel
9789043701341
Auteur: Ed Koekebacker

Het basisdeel VillA Verdieping Oranje bevat didactische aanwijzingen, geeft algemene achtergrondinformatie, de gebruikswijze van het VillA-materiaal en algemeen verbruiksmateriaal.

€ 35.00
Beschikbaar: 01-01-1970
MVOR10V - VillA Verdieping Oranje 1
9789043701358
Auteur: Ed Koekebacker

Boekspecifieke materialen bij de 6 boeken van VillA Alfabet Oranje 1. Van elk boek treft u een korte samenvatting aan; gesprekssuggesties voor de VillA-vragen, de kamers van de VillA, de e-mail van de auteur; de kennis van het genre en de illustraties; een boekprofiel dat door de lezer vlot ingevuld kan worden en een creatieve opdracht.

€ 25.00
MVOR20V - VillA Verdieping Oranje 2
9789043701600
Auteur: Ed Koekebacker

Boekspecifieke materialen bij de 6 boeken van VillA Alfabet Oranje 2. Van elk boek treft u een korte samenvatting aan; gesprekssuggesties voor de VillA-vragen, de kamers van de VillA, de e-mail van de auteur; de kennis van het genre en de illustraties; een boekprofiel dat door de lezers vlot ingevuld kan worden en een creatieve opdracht.

€ 25.00
MVOR40V - VillA Verdieping Oranje 4
9789043702041
Auteur: Ed Koekebacker

Boekspecifieke materialen bij de 4 boeken van VillA Alfabet Oranje 4. Van elk boek treft u een korte samenvatting aan; gesprekssuggesties voor de VillA-vragen, de kamers van de VillA, de e-mail van de auteur; de kennis van het genre en de illustraties; een boekprofiel dat door de lezer vlot ingevuld kan worden en een creatieve opdracht.

€ 25.00
MVOR50V - VillA Verdieping Oranje 5
9789043702492
Auteur: Ed Koekebacker

Boekspecifieke materialen bij de 4 boeken van VillA Alfabet Oranje 5. Van elk boek treft u een korte samenvatting aan; gesprekssuggesties voor de VillA-vragen, de kamers van de VillA, de e-mail van de auteur; de kennis van het genre en de illustraties; een boekprofiel dat door de lezer vlot ingevuld kan worden en een creatieve opdracht.

€ 25.00
MVOR60V - VillA Verdieping Oranje 6
9789043702805
Auteur: Ed Koekebacker

Boekspecifieke materialen bij de boeken VillA Alfabet Oranje serie 6 (Gevlogen, De nieuwe, Het toverspiegeltje en Zeven). Van elk boek treft u een korte samenvatting aan; gesprekssuggesties voor de VillA-vragen, de kamers van de VillA, de e-mail van de auteur; de kennis van het genre en de illustraties; een boekprofiel dat door de lezer vlot ingevuld kan worden en een creatieve opdracht.

€ 35.00
MVOR70V - VillA Verdieping Oranje 7
9789043703222
Auteur: Ed Koekebacker

Boekspecifieke materialen bij de boeken VillA Alfabet Oranje serie 7 (Juffrouw Kummel en de kikkerprins, De Blauwe Marie, De dag dat Kasper Klap verdween, Bokskampioen voor altijd!). Van elk boek treft u een korte samenvatting aan; gesprekssuggesties voor de VillA-vragen, de kamers van de VillA, de e-mail van de auteur; de kennis van het genre en de illustraties; een boekprofiel dat door de lezer vlot ingevuld kan worden en een creatieve opdracht.

€ 25.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv