Makkelijk lezen

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Prikbord Plus+ (PRB)

Deze serie behoort tot het interessegebied: Aarde & heelal, Kunst & cultuur, Mens & maatschappij, Techniek & wetenschap
Leeftijdsindicatie: van 4 t/m 8 jaar.
Prikbord Plus+ is een uitstekend hulpmiddel om kinderen kennis te laten maken met diverse onderwerpen. Deze grote boeken behandelen de onderwerpen uit een reeds verschenen Prikbord-reeks. Doordat de onderwerpen in één boek gebundeld zijn, worden kinderen gestimuleerd om over de verschillende onderwerpen na te denken en deze te vergelijken.

Recensie
Feesten ver weg en dichtbij (door NBD Biblion)

Prikbord Plus+ (PRB)


Groot formaat voorleesboeken voor in de kring
Prikbord Plus+ is een serie informatieve (voor)leesboeken in groot formaat. De boeken zijn qua inhoud geschikt voor kinderen die nog niet lezen of die beginnen met lezen van 4-8 jaar.

Prikbord Plus+ laat jonge lezers kennismaken met informatieboeken en is daarnaast een perfect uitgangspunt voor gesprekken of spreekbeurtjes bij themawerk of als verklarend materiaal naast de lesstof. Ook voor de leerkracht bieden de boeken aanvullende informatie bij het behandelen van specifieke onderwerpen. De boeken uit de Prikbord-reeks worden geprezen om hun heldere kijk op de onderwerpen en het voortreffelijke taalgebruik.
  • Groot formaat (24,5 bij 30,5 cm)
  • Verhouding beeld-tekst 80 : 20
  • Max. vier zinnen per bladzijde
  • Voor groep 1/2 om voor te lezen
  • Voor groep 3/4 om zelf te lezen
Gratis klasseposter Prikbord
Bij de Prikbord-reeks is een poster verkrijgbaar die u in de klas kunt ophangen. Het overzicht van de leesseries en -boeken stimuleert de leerlingen om nog meer boeken uit de reeks te lezen.
De poster heeft A2-formaat en is dubbelzijdig bedrukt. De poster wordt gevouwen verstuurd en is gratis te bestellen (exclusief bijkomende verzendkosten).
titelprijsbestel
PRB01P - Natuur en milieu
Het boek Natuur en milieu laat zien op welke manieren kinderen het milieu elke dag kunnen helpen. Kinderen leren hoe ze op een eenvoudige manier zorgvuldig met de natuur kunnen omgaan, water kunnen besparen, afval kunnen opruimen en kunnen bijdragen aan hergebruik en recycling.

Dit Prikbord Plus+-boek is een uitstekend hulpmiddel om leerlingen kennis te laten maken met het onderwerp natuur en milieu.
€ 14.00
PRB07P - Materialen vergelijken
Materialen vergelijken laat jonge lezers kennismaken met de eigenschappen, de herkomst en de gebruiksmogelijkheden van veel verschillende materialen. Lezers komen te weten waar materialen van gemaakt zijn en hoe de verschillende materialen kunnen veranderen. Dit boek behandelt niet alleen deze belangrijke wetenschappelijke begrippen, maar stimuleert ook het zelfstandig nadenken over hoe verschillende materialen kunnen worden vergeleken, of over hoe ze van elkaar verschillen.

Dit Prikbord Plus+-boek is een uitstekend hulpmiddel om leerlingen kennis te laten maken met het onderwerp materialen.
€ 14.00
PRB31P - Feesten ver weg en dichtbij
9789461752000
Feesten ver weg en dichtbij laat kinderen kennismaken met een aantal feesten die in verschillende gebieden van de wereld gevierd worden. De kinderen leren dat sommige feesten een godsdienstige achtergrond hebben, sommige worden gevierd vanwege bepaalde mensen, en sommige hebben te maken met de geschiedenis. Veel feesten zullen de kinderen nog niet kennen, en lijken voor hen iets uit vreemde landen, ver weg. Dan is het een verrassing te ontdekken dat die feesten ook heel dichtbij, in ons eigen land, gevierd worden door mensen met een andere cultuur.

Dit Prikbord Plus+-boek is een uitstekend hulpmiddel om leerlingen kennis te laten maken met het onderwerp cultuurverschillen.
€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv