Online lezen

Leesplaneet
De leesseries en leesboeken op deze pagina zijn óók toegankelijk via Leesplaneet, het online platform voor streaming lezen in het onderwijs.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Dinosaurussen (Vertel maar)

Deze serie behoort tot het interessegebied: Geschiedenis
Leeftijdsindicatie: van 4 t/m 7 jaar.
Wow! Met deze levensechte, paginagrote illustraties van indrukwekkende dinosaurussen trek je vanzelf de aandacht! Verwonder je samen met je klas over de grootte van deze enorme beesten; vertel over hun voedsel en natuurlijk wanneer en waar ze leefden. Deze serie is uitgegeven in de reeks Vertel Maar! Deze is bedoeld om voor te lezen en met kinderen in gesprek te gaan over wat ze zien en weten. Zo werk je aan de uitbreiding van de woordenschat en maak je interactief gebruik van dit boek. Met de code in het boek zet je het boek bovendien zó op het digibord en heb je toegang tot online extra’s. Zo kunnen kinderen zichzelf via een tablet of PC laten voorlezen. Ideaal in een project over dinosaurussen!
titelprijsbestel
CNSVEM0L0 - Dinosaurussen (3d.)
7436956473415
€ 51.30
CNBVEM047 - Tyrannosaurus Rex
9789463414258
Wil je weten hoe dinosaurussen leefden? Dan is dit een boek voor jou! De serie Dinosaurussen gaat over de wereld van lang, lang geleden. Dit boek gaat over de tyrannosaurus rex. T-rex liep 70 miljoen jaar geleden op aarde rond.
• Waar voelde dit enorme dier zich thuis?
• Waaraan kun je hem herkennen?
In dit boek kom je het te weten. En nog veel meer!
€ 19.00
CNBVEM048 - Triceratops
9789463414265
Wil je weten hoe dinosaurussen leefden? Dan is dit een boek voor jou! De serie Dinosaurussen gaat over de wereld van lang, lang geleden. Dit boek gaat over de triceratops. Deze dino liep 70 miljoen jaar geleden op aarde rond.
• Waar voelde dit enorme dier zich thuis?
• Waaraan kun je hem herkennen?
In dit boek kom je het te weten. En nog veel meer!
€ 19.00
CNBVEM049 - Brachiosaurus
9789463414272
Wil je weten hoe dinosaurussen leefden? Dan is dit een boek voor jou! De serie Dinosaurussen gaat over de wereld van lang, lang geleden. Dit boek gaat over de Brachiosaurus. Deze dino liep 70 miljoen jaar geleden op aarde rond.
• Waar voelde dit enorme dier zich thuis?
• Waaraan kun je hem herkennen?
In dit boek kom je het te weten. En nog veel meer!
€ 19.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv