Online lezen

Leesplaneet
De leesseries en leesboeken op deze pagina zijn óók toegankelijk via Leesplaneet, het online platform voor streaming lezen in het onderwijs.

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Robots in actie

Deze serie behoort tot het interessegebied: Techniek & wetenschap
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 10 jaar.

Robots bouwen onze auto’s en computers. En hoe lang duurt het nog voordat robots helpen in de huishouding en operaties doen? Robots in actie is een interessante vierdelige serie voor leerlingen in groep 6 en 7, passend binnen het thema Techniek & wetenschap.
Moeilijke woorden worden verklaard achterin én op de pagina waar ze voor het eerst voorkomen. Kinderen gaan op zoek naar het gebruik van robots in de wereld om ons heen. Kortom: een serie die kinderen boeit.

Techniek is overal om ons heen. De serie Robots in actie laat dit zien vanuit verrassende invalshoeken en nodigt kinderen vanaf 9 jaar uit tot lezen.

titelprijsbestel
RIA500 - Robots in actie (serie 4d.)
De complete serie.
€ 46.80
RIA501 - Robots, handig hoor!
9789461753564

Je hebt waarschijnlijk wel eens een robot gezien die het gras maait. Maar heb je ook wel een s een robot gezien die stofzuigt? Wist je al dat auto’s door robots in elkaar worden gezet? En dat er robots zijn die koeien melken en aardbeien plukken? Lees er alles over in Robots, handig hoor!

€ 13.00
RIA503 - Robot-kampioenen
9789461753588

Ontwerpers maken robots waarmee ze wedstrijden doen. Sommige robots voetballen tegen elkaar, andere doen aan gewichtheffen, boksen of vechtsporten. Maar er zijn ook wedstrijden voor muziekrobots en reddingsrobots. Lees er alles over in Robot-kampioenen.

€ 13.00
RIA504 - Robots voor gevaarlijk werk
9789461753595

Robots zijn ideaal voor gevaarlijke klussen. Dan lopen mensen immers geen gevaar. Robots zoeken bij rampen naar overlevenden, ruimen puin en maken bommen op de zeebodem onschadelijk. Ook worden robots ingezet tijdens oorlogen en in de ruimtevaart. Lees er alles over in Robots voor gevaarlijk werk.

€ 13.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv