Pluslezen

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Kleine beestjes (PRB)

Deze serie behoort tot het interessegebied: Natuur & milieu
Leeftijdsindicatie: van 5 t/m 8 jaar.

Ontdek de verbazingwekkende leefwereld van kleine beestjes. Leer hoe ze zich verplaatsen, hoe ze voor hun kinderen zorgen, wat ze eten en hoe ze overleven.

Kleine beestjes (PRB)


De Prikbord-reeks
Er gaat voor beginnende lezers van 5 tot 8 jaar een wereld open met de boekenseries van de Prikbord-reeks.
Van voorgelezen worden via bladeren komen de kinderen tot zelf lezen over allerlei onderwerpen. Daarmee vergroten ze hun kennis van de wereld en ontwikkelen ze hun interesses. De Prikbord-boeken worden geprezen om de integratie van tekst en beeld (de verhouding beeld-tekst is 80 : 20%) en het toegankelijke taalgebruik. Alle boeken bevatten achterin een woordenlijst en gerichte weblinks.
De boekenseries zijn bovendien uitstekend te gebruiken voor gesprekken of spreekbeurtjes rond wereldoriënterende onderwerpen of als verklarend materiaal naast de lesstof. Gebruik de boeken bij thema's als het weer, het milieu, beroepen, levende en niet-levende wezens, verschillen en overeenkomsten tussen mensen enz. Voor leerkrachten bieden de boeken aanvullende informatie bij de behandeling van specifieke onderwerpen.

Gratis klasseposter Prikbord
Bij de Prikbord-reeks is een poster verkrijgbaar die u in de klas kunt ophangen. Het overzicht van de leesseries en -boeken stimuleert de leerlingen om nog meer boeken uit de reeks te lezen.
De poster heeft A2-formaat en is dubbelzijdig bedrukt. De poster wordt gevouwen verstuurd en is gratis te bestellen (exclusief bijkomende verzendkosten).
titelprijsbestel
PRB09 - Kleine beestjes (serie 6d.)
In deze 6-delige serie lees je alles over kleine beestjes:
- Zintuigen van kleine beestjes
- Hoe verplaatsen kleine beestjes zich?
- Voedsel voor kleine beestjes
- Kinderen van kleine beestjes
- Lichaamsdelen van kleine beestjes
- Huisjes van kleine beestjes
€ 59.40
PRB144 - Zintuigen van kleine beestjes
9789055660186

Waar gebruikt een mot zijn voelsprieten voor?
Lees dit boek en leer alles over ruiken, horen en andere zintuigen van kleine beestjes.

Boeken in deze serie leren ons van alles over de verbazingwekkende leefwereld van heel kleine beestjes. Elk boekje gebruikt eenvoudige woorden om kinderen een basis woordenschat te leren. Ook de verduidelijkende foto's dragen bij in de kennis hoe deze schepsels overleven en zich voortplanten. In dit deel leren we kinderen alles over de verschillende zintuigen van kleine beestjes.

€ 11.00
PRB145 - Hoe verplaatsten kleine beestjes zich?
9789055660193
Lijken alle kinderen van kleine beestjes op elkaar?
Lees dit boek en leer alles over kruipen, vliegen en andere manieren waarop kleine beestjes zich voortbewegen.

Boeken in deze serie leren ons van alles over de verbazingwekkende leefwereld van heel kleine beestjes. Elk boekje gebruikt eenvoudige woorden om kinderen een basis woordenschat te leren. Ook de verduidelijkende foto's dragen bij in de kennis over hoe deze schepsels overleven en zich voortplanten. In dit deel leren we op welke verschillende manieren kleine beestjes zich voortbewegen over het land, in en op het water en door de lucht.
€ 11.00
PRB146 - Voedsel voor kleine beestjes
9789055660209

Wat eten jonge kevertjes?
Lees dit boek en leer alles over welke verschillende soorten voedsel door kleine beestjes gegeten wordt.

Boeken in deze serie leren ons van alles over de verbazingwekkende leefwereld van heel kleine beestjes. Elk boekje gebruikt eenvoudige woorden om kinderen een basis woordenschat te leren. Ook de verduidelijkende fotos dragen bij in de kennis over hoe deze schepsels overleven en zich voortplanten. In dit deel leren we kinderen alles over bladeren, pollen en ander voedsel voor kleine beestjes.

€ 11.00
PRB147 - Kinderen van kleine beestjes
9789055660216
Lijken alle kinderen van kleine beestjes op elkaar?
Lees dit boek en leer alles over kinderen van rupsen en andere soorten kleine beestjes.

Boeken in deze serie leren ons van alles over de verbazingwekkende leefwereld van heel kleine beestjes. Elk boekje gebruikt eenvoudige woorden om kinderen een basis woordenschat te leren. Ook de verduidelijkende fotos dragen bij in de kennis over hoe deze schepsels overleven en zich voortplanten. In dit deel leren we kinderen hoe babytjes geboren worden, hoe ze eruit zien en hoe ze opgroeien tot volwassen kleine beestjes.
€ 11.00
PRB148 - Lichaamsdelen van kleine beestjes
9789055660223

Hoeveel poten heeft een spin? Lees dit boek en leer alles over vleugels, pootjes en andere lichaamsdelen van kleine beestjes.

Lees dit boek en leer alles over vleugels, pootjes en andere lichaamsdelen van kleine beestjes.
Boeken in deze serie leren ons van alles over de verbazingwekkende leefwereld van heel kleine beestjes. Elk boekje gebruikt eenvoudige woorden om kinderen een basis woordenschat te leren. Ook de verduidelijkende fotos dragen bij in de kennis over hoe deze schepsels overleven en zich voortplanten. In dit deel leren we kinderen alles over de verschillende leefomgevingen voor de kleine beestjes.

€ 11.00
PRB149 - Huisjes van kleine beestjes
9789055660230
Welke kleine beestjes wonen er in huisjes die van modder zijn gemaakt?
Lees dit boek en leer alles over nesten, hoopjes aarde en andere huisjes van kleine beestjes.

Boeken in deze serie leren ons van alles over de verbazingwekkende leefwereld van heel kleine beestjes. Elk boekje gebruikt eenvoudige woorden om kinderen een basis woordenschat te leren. Ook de verduidelijkende foto's dragen bij in de kennis over hoe deze schepsels overleven en zich voortplanten. In dit deel leren we kinderen alles over de verschillende leefomgevingen voor de kleine beestjes.
€ 11.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv