Pluslezen

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

Rubiks kubus etcetera

Deze serie behoort tot het interessegebied: Techniek & wetenschap
Leeftijdsindicatie: van 9 t/m 12 jaar.

Rubiks kubus was er niet zomaar. Uitvinder Ernö Rubik heeft daar goed over nagedacht. Rubik is een wiskundige, en dat is te merken aan zijn kubus en de andere puzzels die hij bedenkt. In de serie Rubiks kubus etcetera lees je er van alles over. Houd je van wiskundige puzzels en van spelen met getallen? Dan zijn dit interessante boeken voor je!

Recensie
Hoeveel is 43 triljoen? (door NBD Biblion)

titelprijsbestel
RUB500 - Rubuks kubus etcetera (serie 2d.)
Beide delen samen met een prijsvoordeel van 10%.
€ 25.20
RUB502 - Vind het uit!
9789461752833

Laat je inspireren door vette uitvindingen zoals de Rubiks kubus en de Xbox Kinect®. Ontdek stap voor stap hoe je van jouw uitvinding een echt product maakt. Bedenk, ontwerp, maak, test, evalueer, verander… en produceer!

€ 14.00
RUB501 - Hoeveel is 43 triljoen?
9789461752826
Hoeveel nullen zitten er in een googol? Hoeveel blokjes zitten er in een Rubiks kubus? Wat is het getal pi? Wat is het grootste getal met een speciale naam? Op hoeveel manieren kan een Rubiks kubus in elkaar zitten?
Begrijp grote en kleine getallen en ontdek hoe ze je leven bepalen.
€ 14.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv