Pluslezen

Bestellen
Wilt u een boek of een serie bestellen, dan kunt u dit direct in uw winkelwagen plaatsen en verder kijken. Als u uw keuze(s) hebt gemaakt kunt u uw bestelling, na het invullen van uw persoonsgegevens, versturen. Maak daarvoor in het menu de keuze Bestellen en vervolgens Bestelling versturen.

VillA Alfabet Oranje 7

VillA Alfabet Oranje is een leesserie voor de betere lezers (kinderen met veel leeservaring, met een leesvoorsprong, meer- en hoogbegaafde kinderen) in groep 3 en 4. Voor meer algemene informatie klikt u hier.
titelprijsbestel
MVOR700 - VillA Alfabet Oranje 7 (serie 4d.)
9789043703154
Auteur: Diverse auteurs - Illustraties: Diverse illustratoren

Deze set bevat de 4 boeken uit VillA Alfabet 7 (Bokskampioen voor altijd; De dag dat Kasper Klap verdween; Juffrouw Kummel en de kikkerprins; De Blauwe Marie).

€ 42.50
MVOR701 - Juffrouw Kummel en de kikkerprins
9789043703130
Niveau: Avi-M5
Auteur: Lida Dijkstra - Illustraties: Pauline Oud

Het is altijd leuk om in het kinderhotel van juffrouw Kummel te logeren. Ook deze keer heeft juffrouw Kummel een verrassing voor Bas. Iets heel anders dan de toverlantaarn, maar ook net zo spannend? Juffrouw Kummel en de kikkerprins brengt de kinderen in een (humoristisch geillustreerde) sprookjeswereld waar van alles te beleven is.

Wil je meer lezen over Bas en juffrouw Kummel? Lida Dijkstra schreef ook: Het kinderhotel van juffrouw Kummel en De toverlantaarn van juffrouw Kummel.

€ 11.50
MVOR702 - De Blauwe Marie
9789043703147
Niveau: Avi-E4
Auteur: Henny Fortuin - Illustraties: Helen van Vliet

Als Tessa gaat zwemmen in het bergmeer, komt plotseling de mist opzetten. In de verte hoort ze een klok luiden. Daar wil ze naartoe. Dan komt ze terecht in een heel andere wereld. De wereld van de Blauwe Marie. Maar wie is toch die Blauwe Marie? En waarom wil niemand Tessa geloven? Ze heeft het immers zelf meegemaakt, dus ... Een geheimzinnig, sprookjesachtig verhaal, prachtig geillustreerd door Helen van Vliet.

€ 11.50
MVOR703 - De dag dat Kasper Klap verdween
9789043703123
Niveau: Avi-E5
Auteur: Carla van Kollenburg - Illustraties: Marianne van Voorn

Kasper Klap heeft een bijzondere hobby: niet-opvallen. Hij is daar zo goed in dat mensen hem steeds over het hoofd zien. Wes en Mo die een spin in zijn mond willen duwen, kunnen Kasper ook al niet vinden. Waar is hij? En wat doet die geheimzinnige man in hotel Klap?

€ 11.50
MVOR704 - Bokskampioen voor altijd!
9789043703116
Niveau: Avi-M5
Auteur: Henk Hokke - Illustraties: Mies van Hout

Diederik komt bijna elke dag twee klierkoppen tegen, Rick en Ricardo. Ze zijn veel ouder en veel groter dan hij. En ze willen geld van hem, want anders ... Diederik durft er met niemand over te praten. Als Louise achter de waarheid komt, besluit ze Diederik te helpen. Ze heeft iets bedacht om van die klierjongens af te komen.

€ 11.50
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv