Voorlezen

Voorlezen is heerlijk. Kinderen ontspannen en leren tegelijkertijd een heleboel: nieuwe woorden, nieuwe werelden.
Onder Voorlezen vindt u zowel fictie als non-fictie boeken om voor te lezen aan kinderen van 4 tot 10 jaar.
Geen kind is ooit te oud om voorgelezen te worden!

Het ontstaan van leven

Deze serie behoort tot het interessegebied: Natuur & milieu
Leeftijdsindicatie: van 7 t/m 11 jaar.

Hoe begint het leven van planten en dieren?

In deze kleurrijk geïllustreerde serie leren kinderen over de kringloop van het leven, van zowel plant als dier, in samenhang met de natuur om hen heen.

In woord en beeld wordt uitgelegd hoe een eend, een kikker, een vlinder, een vos en een paardenbloem vanaf het prille begin groeien, zich ontwikkelen en zich weer voortplanten. Na elk hoofdstuk wordt een vraag gesteld, die de nieuwsgierigheid zal prikkelen.

Een zeer uitnodigende serie om met een middenbouwgroep te praten over het ontstaan van leven.
Ook geschikt voor bovenbouwleerlingen die moeite hebben met lezen.

titelprijsbestel
ONL200 - Het ontstaan van leven (serie 5d.)
€ 58.50
ONL201 - De vlinder
9789055666225
Een kleine rups begint te eten. Wat gebeurt er wanneer hij groeit? Hoe wordt hij een vlinder? Wat eet de vlinder? Met prachtige foto's en fantastische illustraties geeft dit boek antwoord op al deze vragen en vele andere. Het laat de levensloop van een vlinder zien, van een rups via een pop tot een volwassen vlinder.
€ 13.00
ONL202 - De vos
9789055666232
Een babyvos is klein, niet veel groter dan je hand. Wanneer zal hij het hol verlaten? Wat zal hij te eten vinden? Hoe leert hij jagen? Met prachtige foto's en fantastische illustraties geeft dit boek antwoord op al deze vragen en vele andere. Het laat de levensloop van een vos zien, van een babyvos tot een volwassen vos.
€ 13.00
ONL203 - De kikker
9789055666249
Een klein kikkervisje houdt zich vast aan een waterplant. Is hij veilig? Hoe wordt hij een kikker? Wat eet een kikker? Waar leeft hij?
Met prachtige foto's en fantastische illustraties geeft dit boek antwoord op al deze vragen en vele andere. Het laat de levensloop van een kikker zien, van een kikkervisje tot een volwassen kikker.
€ 13.00
ONL204 - De paardenbloem
9789055666263
Een paardenbloemzaadje wordt meegevoerd door de wind. Waar zal het wortel schieten en beginnen te groeien? Hoe verandert een paardenbloem in de loop van de dag? Welke dieren eten graag paardenbloemen?
Met prachtige foto's en fantastische illustraties geeft dit boek antwoord op al deze vragen en vele andere. Het laat de levensloop van een paardenbloem zien, van een zaadje tot een volwassen plant.
€ 13.00
ONL205 - De eend
9789055666256
Een klein eendje kruipt uit zijn eierschaal. Wanneer zal hij voor het eerst uit het nest komen? Hoe blijft hij veilig? Wanneer leert hij vliegen?
Met prachtige foto's en fantastische illustraties geeft dit boek antwoord op al deze en vele andere vragen. Het laat de levensloop ven een eend zien, ven een jong eendje tot een volwassen eend.
€ 13.00
CONTACT | RETAIL-INFO | ALGEMENE VOORWAARDEN
Prijswijzigingen, spel- en/of typfouten voorbehouden
© 1998-2020 Ars Scribendi Uitgeverij bv